مجموعه فارود صنعت شما را به خرید بهترین محصولات تجهیزات پرورش ماهی و میگو دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری در کشور

آنچه در این مقاله می خوانید...

مواد لازم برای تهیه ماهی قزل آلا سوخاریطرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری
خرید عمده قزل آلا زنده

ماهی قزل آلا یکی از خوشمزه ترین ماهی های شمالی کشور می باشد که با روش های مختلفی می توان این ماهی را سوخاری کرد. طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری در مطلب زیر گفته شده است.
ماهی قزل آلا یکی از برترین انواع ماهی سردآبی می باشد که از خانواده آزاد ماهیان به شمار می رود. این ماهی در اندازه های مختلفی یافت می شود و از مرغوب ترین ماهی های شمال محسوب می شود. ماهی قزل آلا در انواع مختلفی یافت می شود که از برترین آن ها می توان به ماهی قزل آلا رنگین کمان و قزل آلا خال قرمز اشاره کرد. بیش ترین پرورش ماهی در کشور ایران، ماهی قزل آلا رنگین کمان می باشد و این ماهی از مرغوب ترین ماهی قزل آلا محسوب می شود و بیش ترین فروش را در بازار به خود اختصاص داده است.
ماهی قزل آلا تا ۱۵۰ سانتی متر رشد می کند و بیش ترین وزن این ماهی۵ کیلوگرم بوده است و به صورت فیله ای و کامل در بازار به فروش می رسد. این ماهی جزء ماهی های آزاد بوده ولی در مقایسه با دیگر انواع ماهی قزل آلا دارای باله های بزرگتری می باشد. این ماهی از طرفداران زیادی برخوردار بوده و در بازار ایران بیش ترین فروش را به خود اختصاص داده است.
ماهی قزل آلا با روش های مختلفی پخت می شود ولی بیش ترین روشی که برای پخت این ماهی استفاده می کنند، روش سوخاری است. در مطلب زیر طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری بیان شده است و شما می توانید با این آموزش خوشمزه ترین غذا را درست کنید.

مواد لازم برای تهیه ماهی قزل آلا سوخاری

  • ماهی قزل آلا متوسط به تعداد ۲ عدد
  • آبلیمو ۲ قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل به مقدار نیاز
  • اودیه مخصوص ماهی یا ادویه کاری به میزان لازم
  • زعفران حل شده ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • آرد سفید گندم ۵۰ گرم
  • پودر سوخاری ۵۰ گرم
  • روغن گیاهی به مقدار لازم

طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری

ماهی قزل آلا دارای یک تیغه جانبی می باشد باید این ماهی را به درستی بشورید و تیغ وسطی این ماهی را جدا نمایید. این ماهی باید به مدت یک الی دو ساعت در آبلیمو، نمک، فلفل، ادویه کاری و زعفران قرار بگیرد تا به خوبی مزه دار شود و بعد از آن تخم مرغ را شکسته و در کاسه ای جداگانه قرار دهید. فراموش نکنید که ماهی همراه با ادویه ها باید در یخچال نگهداری شود. ماهی قزل آلا را در آرد سفید قرار دهید و غلط بدهید و بعد از آن در تخم مرغ ها و پودر سوخاری قرار دهید. بعد از عملیاتی که گفته شد ماهی ها را در روغنی که داغ شده است به ترتیب بچینید و آن ها را سرخ کنید.

سامان اسفندیار

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:

مشاور فروش: سامان اسفندیار

راه های ارتباطی:

phone icon شماره تماس: 09119112801

whatsApp icon پاسخگویی واتساپ: کلیک کنید

email icon ایمیل: Faroodsanat@yahoo.com

مجموعه فارود صنعت شما را به خرید بهترین محصولات تجهیزات پرورش ماهی و میگو دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.